Team Doornekamp

MEDEWERKERS AUTOBEDRIJF DOORNEKAMP

Herman Doornekamp

Herman Doornekamp

Directeur

Herman is een automan in hart en nieren. Met veel passie voor de zaak runt hij het bedrijf al sinds hij 18 jaar was. Overgenomen van zijn vader Jan Doornekamp en nu de kneepjes van het vak doorgevend aan zijn zoon Chris Doornekamp. Al bijna 50 jaar in het vak kan je Herman een echte vakman noemen.

Chris Doornekamp

Chris Doornekamp

Verkoop

Chris is derde generatie in het bedrijf. Op zijn 16de gestart met auto’s poetsen en wassen. Nu alweer meer dan 5 jaar later is hij verantwoordelijk voor de in- en verkoop van Autobedrijf Doornekamp. U bent bij hem altijd welkom voor een kop koffie.

Frans Raes

Frans Raes

Werkplaats

Al 15 jaar is Frans bij Autobedrijf Doornekamp werkzaam en heeft hij de titel “Mazda Master Technician” dik verdiend. Naast absolute Mazda kenner weet hij meer dan het nodige van alle merken. Kortom uw auto is bij Frans in goede handen!

Eva Heneweer - Doornekamp

Eva Heneweer - Doornekamp

Receptie

Na haar opleiding aan de internationale hotelschool bleef er motorolie door haar bloedvaten stromen en is sindsdien een vertrouwd gezicht achter de balie geworden. Met veel plezier beantwoordt ze al uw vragen.

Antoinette Schimmel

Antoinette Schimmel

Receptie

Antoinette is al meer dan 15 jaar in dienst van Autobedrijf Doornekamp en is daarmee ook een zeer vertrouwd gezicht achter de receptie. Voor al uw vragen kunt u bij haar terecht.

Back to top