Sinds 1970

Waar een klein familiebedrijf groot in kan zijn

De start van Autobedrijf Doornekamp vond plaats in een schuurtje aan de Heiligenbergerweg in Amersfoort, vlak naast de toenmalige kazerne. Jan Doornekamp werkte daarvoor als monteur, werkplaatschef en technisch adviseur bij diverse autobedrijven in Amersfoort en deed daar de ervaring op die hij als startende zelfstandige nodig had.

Toen een geschikt pand aan de Bachweg in Amersfoort vrij kwam is Jan Doornekamp in Maart 1970 het benzine verkoop- en smeerstation begonnen. Hij was sub-dealer van de Amersfoortse Opel-dealer, maar ook andere merken waren van harte welkom in het bedrijf. Toen op een gegeven moment iemand van Autopalace De Binckhorst (de toenmalige importeur van het Japanse merk Mazda) langs reed met de vraag of ze het merk Mazda wilde voeren was het antwoord snel gegeven.

In september 1980 heeft de zoon van Jan, Herman Doornekamp, het autobedrijf van zijn vader overgenomen en omgedoopt tot Autobedrijf Doornekamp. Begin 1990 was het zo ver uitgegroeid dat een verhuizing naar een groter pand noodzakelijk was en verhuisde ze naar het huidige pand in Leusden.

Op dit moment is ook de derde generatie Doornekamp actief in dit echte familiebedrijf. Chris Doornekamp (verkoper) en Eva Doornekamp (receptie) werken nu samen met Frans Raes (werkplaats) en Antoinette Schimmel (administratie) welke ook alweer meer dan 15 jaar in dienst zijn van Autobedrijf Doornekamp. Naast dat ze het Erkend Mazda Service logo dragen zijn alle merken welkom voor onderhoud, apk en reparatie.

Autobedrijf Doornekamp is een bedrijf waar een klant zich ook echt klant voelt, en waar het woord service en transparantie altijd hoog in het vaandel staat. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan de showroom of werkplaats, een kop koffie staat altijd voor u klaar!

Back to top
Call Now ButtonVragen? Bel ons.