Sinds 1970

Waar een klein familiebedrijf groot in kan zijn

De start van Autobedrijf Doornekamp vond plaats in een schuurtje aan de Heiligenbergerweg in Amersfoort, vlak naast de toenmalige kazerne. Jan Doornekamp werkte daarvoor als monteur, werkplaatschef en technisch adviseur bij diverse autobedrijven in Amersfoort en deed daar de ervaring op die hij als startende zelfstandige nodig had.

Toen een geschikt pand aan de Bachweg in Amersfoort vrij kwam is Jan Doornekamp in Maart 1970 het benzine verkoop- en smeerstation begonnen. Hij was sub-dealer van de Amersfoortse Opel-dealer, maar ook andere merken waren van harte welkom in het bedrijf. Toen op een gegeven moment iemand van Autopalace De Binckhorst (de toenmalige importeur van het Japanse merk Mazda) langs reed met de vraag of ze het merk Mazda wilde voeren was het antwoord snel gegeven.

In september 1980 heeft de zoon van Jan, Herman Doornekamp, het autobedrijf van zijn vader overgenomen en omgedoopt tot Autobedrijf Doornekamp. Begin 1990 was het zo ver uitgegroeid dat een verhuizing naar een groter pand noodzakelijk was en verhuisde ze naar het huidige pand in Leusden. Op dit moment is ook de derde generatie Doornekamp actief in dit echte familiebedrijf. Chris Doornekamp staat nu samen met zijn vader aan het hoofd en zij werken samen met Frans Raes (werkplaats), Antoinette Schimmel (administratie) en Jelle Bakker (after sales). Frans en Antoinette zijn nu beide ook al meer dan 15 jaar in dienst zijn van Autobedrijf Doornekamp.

Naast dat Autobedrijf Doornekamp al heel lang het Mazda Erkend Service logo draagt zijn ze sinds 1 juli 2021 ook CarProf garage geworden. CarProf Doornekamp staat voor kwaliteit en uw mobiliteit. Op basis van heldere offertes, uitstekende en persoonlijke service, montage van A-merk onderdelen en de juiste technische informatie en apparatuur wordt een eersteklas ervaring voor alle klanten geboden. Voor alle auto’s van alle merken en leeftijden.

Autobedrijf Doornekamp is een bedrijf waar een klant zich ook echt klant voelt, en waar het woord service en transparantie altijd hoog in het vaandel staat. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan de showroom of werkplaats, een kop koffie staat altijd voor u klaar!

Back to top
Call Now ButtonVragen? Bel ons.