Nieuws

Van harte welkom op de vernieuwde www.doornekamp.nl website. Het heeft even geduurd voordat hij online kon worden gezet maar daar is hij dan eindelijk. Met alle nieuwe functies die deze website biedt kunt u nog sneller terecht voor al uw vragen. Ook voor de voorraad occasions die wij aanbieden zijn er veel betere zoekfuncties gekomen, video rondleidingen en meer informatie per occasion. Daarnaast vindt u ook meer informatie over welke service wij u kunnen bieden, welke lopende acties er zijn en wat de laatste nieuwtjes zijn. Verder hebben wij nu alle handige video’s en handleidingen van uw Mazda online staan.

Kortom een beter beeld van de all-round service die wij u als klant kunnen bieden voor zowel uw Mazda als ander merk auto! Mocht u nu iets zien op de website wat nog verbeterd kan worden horen wij dat uiteraard graag. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom voor een kop koffie!

Tot ziens en vriendelijke groet,

[...]

U merkt het aan de donker wordende dagen, bladeren die van de bomen vallen en de eerste nachtvorst: het seizoen veranderd. Voor uw Mazda maakt het niet uit wat de weersomstandigheden zijn. Want rijden in een Mazda voelt als sneeuw die voor de zon verdwijnt. Zeker als u zich goed voorbereidt op de seizoenswisselingen. En daar helpen wij u uiteraard graag bij. Heeft u binnenkort een langere rit gepland? Laat ons dan de wintercontrole doen, dat kan al vanaf € 14,95 en u en uw Mazda zijn dan voorbereid op weg.

  • Controle op 10 punten (€14,95) Inclusief accucheck
  • Wintercontrole inclusief bijvullen ( € 29,95) Zelfde als hierboven, plus: bijvullen antivries ruitensproeiervloeistof, motorolie Mazda Original Oil, koelvloeistof, remvloeistof
    Back to top
    Vragen? Bel ons.