Mazda Erkend Schadeherstel

Jouw Mazda in goede handen bij een officiële Mazda schadehersteller

Wanneer u schade heeft aan uw Mazda wilt u dat dit zo snel, vakkundig en zorgeloos mogelijk voor u wordt opgelost. Om deze reden zijn wij een samenwerking aangegaan met Herder Autoschade in Leusden en hebben wij ons aangesloten bij het officiële Mazda schadeherstel programma van Mazda Motor Nederland.

Dit speciale programma van Mazda zorgt ervoor dat u als Mazda klant altijd prettig, betrouwbaar en veilig kan blijven rijden en daarnaast verzekerd bent van een gunstige dagwaarde van uw Mazda. Mazda stelt hoge kwaliteits- en service eisen aan alle samenwerkende Mazda Erkend schadeherstelbedrijven die deelnemen aan dit programma. Hiervoor worden de betrokken schade medewerkers regelmatig bijgeschoold, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste Mazda technieken en dat er geïnvesteerd blijft worden in het speciaal (schadeherstel) gereedschap.

‘Wij geven een buitengewone klantenervaring!’

Vanaf heden kunt u daarom bij ons direct terecht voor schade aan uw Mazda, of dit nou verzekerd is of niet wij zullen er zorg voor dragen dat uw Mazda weer snel en schadevrij de weg op kan. Wilt u meer informatie of een offerte over een gereden schade aan uw Mazda, neemt u dan contact op met onze receptie zij zullen u verder helpen en uitleg geven over de mogelijkheden.

 

Back to top
Call Now ButtonVragen? Bel ons.