Doornekamp Basis Onderhoud

Degelijk onderhoud voor een degelijke prijs

Heeft u een auto van 8 jaar of ouder? Wilt u degelijk onderhoud voor een degelijke prijs? Transparante bedragen en geen onnodige kosten? Eerst overleg voordat er kosten worden gemaakt? Voor de auto’s die wat meer op leeftijd zijn hebben wij twee speciale Doornekamp Basis Onderhoudsbeurten in het leven geroepen. Hierbij wordt er gekeken naar wat de auto nodig heeft. De belangrijkste punten worden bij deze Basis Onderhoudsbeurten gecontroleerd. Denkt u hierbij aan grondige controle van vloeistoffen, banden en verlichting. Verder wordt de olie en het oliefilter vervangen. Bij de Doornekamp Basis Plus Onderhoudsbeurt worden ook de overige filters (lucht-, interieur- en brandstoffilter) gecontroleerd, de remmen gereinigd en afgesteld en de mechanische delen gesmeerd. Indien wij punten voor reparatie of vervanging aantreffen gaan wij pas tot verdere reparatie over als u daarvoor toestemming heeft gegeven. U kunt kiezen tussen originele onderdelen of imitatie onderdelen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Tevens kunnen wij ook aan de hand van de gegevens van uw auto vooraf prijsinformatie leveren over specifieke reparaties. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bij reparaties waarbij u niet op kunt blijven wachten, krijgt u bij ons een vervangende auto of (gratis) leenfiets mee zodat u altijd mobiel blijft.

Wilt u meer informatie over de Doornekamp Basis Onderhoudsbeurten of direct een afspraak maken? Klik hier voor ons contactformulier of bel ons op 033-494 58 50.

Doornekamp Basis Onderhoud

€149,- inc. btw

Met onder meer: grondige controle van vloeistoffen, banden, verlichting, accu, bougies en v-snaar, vervanging olie en oliefilter. Exclusief apk-keuring en pechhulpservice.

Doornekamp Basis Plus Onderhoud

€ 225,- inc. btw

Hetzelfde als het basis onderhoud pakket, plus: controle interieur-, benzine- en luchtfilter, montage, reinigen en afstellen remmen en smeren mechanische delen. Exclusief apk-keuring en pechhulpservice.

Overige Doornekamp Basis Onderhoudsprijzen

APK keuring benzine auto
€29
APK keuring diesel auto
€44
Zomer of Winter controle
€19,95
Airco controle en reiniging
€49,95
Brandstof additief reiniger 
vanaf €26
Remvloeistof verversen
vanaf €44
Foutcodes uitlezen en diagnose
 vanaf €36
Interieurfilter vervangen
 vanaf €39
Luchtfilter vervangen
 vanaf €26
Bandenwissel (band/velg combinatie)
€46,59
Banden opslag 1/2 jaar
€45

Om in aanmerking te komen voor Doornekamp Basis Onderhoud dient de auto minimaal 8 jaar oud te zijn. Er geldt een meerprijs voor de basis onderhoudsbeurten voor auto’s met een carterinhoud van meer dan 3.5 liter of ander soort olie dan 05W30 / 10W40 en op voertuigen die rijden op diesel. Auto’s welke naast benzine ook op LPG rijden zijn uitgesloten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Back to top