Service

APK, Reparatie en Onderhoud alle merken

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is zeer belangrijk. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen voorkomen. Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren wij u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u vooraf prijsinformatie geven over de onderhoudsbeurt of voor een van de vaker voorkomende reparatie(s). U weet dan exact wat de kosten zijn voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Naast de Mazda modellen zijn alle merken bij ons welkom.

APK gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt*
Kiest u ervoor om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt? Dan is de APK-keuring gratis (voor diesels geldt een toeslag van 15 euro). 

Geen onderhoudsbeurt nodig, laat dan uw auto APK keuren voor maar  €29
Het APK-keuringstarief is slechts €29,- inclusief afmeldkosten, 4-gastest en BTW. Voor diesels geldt een toeslag van 15 euro.

Indien wij tijdens de uitvoering van het onderhoud zaken aantreffen waardoor wij reparatie of vervanging aanbevelen, nemen wij eerst contact met u op. U ontvangt dan kosteloos een advies en een vrijblijvende prijsopgave. U heeft dan ook de mogelijkheid om te kiezen tussen originele onderdelen of imitatie onderdelen. We gaan pas tot verdere reparatie over als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Meer informatie over onderhoud of direct een afspraak maken?
Klik hier voor ons contactformulier of bel ons op 033 – 494 58 50.

 • CarProf garage, onderhoud en reparatie voor alle merken
 • Leaseprof, onderhoud en reparatie voor leaserijders
 • Mazda Erkend Reparateur
 • Bovag lid sinds 1976
 • Bandenwissels en eigen inpandig bandenhotel
 • Reparatie en afvullen van airconditioning

 • Schadereparaties

 • Ster reparatie of vervangen voorruit

 • Inbouw van accessoires
 • Standaard 25% korting op banden
 • Gratis APK i.c.m. een onderhoudsbeurt

Voordelen van Onderhoud en Reparatie

bij Autobedrijf Doornekamp

Familiebedrijf

Al meer dan 40 jaar en drie generaties lang staan wij voor u en uw auto klaar. Naast transparantie en een gastvrije service vindt u bij ons vaste aanspreekpunten met vaste gezichten. Ook al heeft u geen vraag of afspraak kunt u bij ons altijd terecht voor een gezellig gesprek en een kop koffie.

Vervangend Vervoer

Wanneer u een afspraak bij ons heeft voor een onderhoudsbeurt of grote reparatie hebben wij vervangend vervoer voor u beschikbaar. Wij vragen u alleen om een bijdrage van € 9,00 inclusief BTW en om de auto weer afgetankt te retourneren. We hebben er maar een aantal dus reserveer de leenauto tijdig bij uw afspraak.

Gratis leenfiets

Voor de sportieve mensen onder ons hebben wij uiteraard ook leenfietsen voor u beschikbaar.

Back to top
Call Now ButtonVragen? Bel ons.