Acties

Alle acties voor u op een rij

Hieronder vindt u een overzicht van alle lopende acties bij ons. Deze veranderen meestal per seizoen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een van onderstaande, neemt u dan contact met ons op via: info@doornekamp of 033 – 494 58 50. Wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze acties? Schrijft u zich dan in voor ons nieuwsbrief.

Krasjesdag Voorjaar 2018

Gratis
  • Kom deze dag naar onze showroom en laat krasjes en andere kleine beschadigingen van de lak, zoals deukjes, tegen een gereduceerd tarief repareren. Reserveer nu alvast uw plek. Vol = vol.

Zomer controle

€14,95
  • Ideaal als u tussen de onderhoudsbeurten door of voor een vakantie de auto gecontroleerd wilt hebben! Controle/inspectie van remmen, banden, vloeistoffen, olie, verlichting, airconditioning en accu.

Airco controle

€39,95
  • De airco controle zorgt dat u weer fris de zomer ingaat. Wij controleren het airco circuit, aircopomp, condensor en het interieurfilter. Ook zullen wij een reiniger in de auto spuiten, die zowel lekker ruikt maar ook de leidingen reinigt van schimmels en bacteriën.
Back to top
Vragen? Bel ons.